Tehnologii

Folosim TruMatic 1000 fiber, o mașină laser compactă și eficientă care ștanțează găuri, îndoaie eclise și realizează filetări. Aceasta este cea mai compactă mașină combinată ştanţă-laser.

Avem posibilitatea de prelucrare cu laser flexibilă cu ajutorul laserului universal TruDisk robust, cu care se atinge o productivitate ridicată chiar și la debitarea metalelor neferoase.

Realizăm îndoire prin rabatare (panel bending) complet automatizată cu TruBend Center 7030 care este un adevărat etalon în ceea ce privește flexibilitatea și productivitatea în cadrul procesului de îndoire prin rabatare (panel bending), chiar și la fabricarea pieselor complexe.

Se pot produce componente pentru cele mai diverse domenii industriale și aplicații: de la margini de îndoire de mare finețe până la recipiente de mari dimensiuni. Cu ajutorul schimbătorului de scule automat și al manipulatorului rotativ de piese al TruBend Center 7030, producția este complet automatizată și obținem eficiență mare din punct de vedere al costurilor.

Pentru perforare folosim Boschert Compact 1250 Rota si Trumatic 500.
Folosim cea mai nouă tehnologie disponibilă în materie de debitare laser și vopsitorie în câmp electrostatic care ne permite să personalizăm modelele și culorile.