Despre noi

garduri-balustrade.ro reprezintă divizia Mar-Ina Prodprest care confecționează panouri metalice de gard, porți de acces (pietonale sau auto), balustrade (interioare sau exterioare) debitate cu laser. Mar-Ina Prodprest SRL este o companie românească cu capital privat, care și-a început activitatea în 1994. Activitățile principale ale firmei sunt: producerea și comercializarea de echipamente și accesorii PSI, prelucrarea la rece a metalelor și confecțiilor metalice, producând peste 200 de tipuri de produse pentru piața internă și externă și având peste 1000 de clienți în România, în Europa – Germania, Austria, Franța, Italia, Olanda, Cehia, Ungaria.

Tehnologii de Producție

Inovația este un termen pe care ni-l atribuim, avem o viziune pe termen lung ce se bazează pe o calitate a serviciilor indiscutabilă, satisfacerea și depășirea așteptărilor clienților precum și creșterea afacerii noastre.

În acest sens, am investit în cele mai performante mașini industriale cu comandă numerică, marca Trumpf, cu ajutorul cărora ne evidențiem prin produsele realizate, lucru care ne ajută atât pe noi, dar mai ales pe clienții noștrii, beneficiarii muncii noastre.

Investim în noi și noi tehnologii ca să putem îmbina stilul cu utilul.